eng

Apartmani


Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini mora tako da se na kupanje i sunčanje može odlaziti ravno iz kreveta. Apartmani su jeftini i uredni, a u svakom se nalazi TV prijemnik. Kuhinje su dobro opremljene i prostrane, a u kupatilima uvijek ima tople vode za tuširanje. Svaki apartman ima otvorenu verandu.
Za sve je goste osigurano stalno parkiralište, a za one koji na otok dolaze redovitim brodskim ili autobusnim vezama osiguran je, prema prethodnom dogovoru, prijevoz do apartmana.


Apartman Danijela

Apartman Danijela ima jednu spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. U njemu mogu boraviti najviše dvije osobe. Osobito je prikladan za mlade parove.

Apartman Fani

Apatman Fani ima jednu spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Ima veliki bračni krevet i jedan pomoćni ležaj (kauč) u kuhinji. Posebno je prikladan za bračne parove s jednim ili dva djeteta.

Apartman Petar

Apartman Petar nalazi se na katu i ima 3 sobe, kuhinju i kupatilo. Ima široku i prostranu terasu s lijepim pogledom. U njemu najviše može boraviti 6 osoba. Prikladan je za veće obitelji ili zajedničko boravak dvaju ili više bračnih parova.